Aanmelden talkshow Leeromgeving van de toekomst

Krill-Office for Resilient Communities and Architecture en het Zadkine Beauty&Fashion College organiseren in samenwerking met het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie tijdens de Rotterdamse Architectuur Maand de talkshow 'De stad als leeromgeving van de toekomst' rondom de innovatie van de leeromgeving en de betekenis van het publiek domein in de stad en in het onderwijs.

Het belang van het publieke domein is groter dan ooit. De samenleving is divers, social media creƫert bubbels, en tegenstellingen lijken te groeien. Onderwijs heeft hier een verantwoordelijkheid in en een goede inbedding van het onderwijs in de stad is hier cruciaal in. Hoe kunnen we de relatie tussen stad en onderwijs ruimtelijk vormgeven en sociale interactie faciliteren? Ontwerpend onderzoek is bij uitstek geschikt om de kansen aan het licht te brengen en daardoor het publieke domein te faciliteren. Aan de hand van verschillende Rotterdamse initiatieven gaan de sprekers hierover met elkaar in gesprek.

Wil je live aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Meld je dan hieronder aan. Er is plek voor max. 30 gasten.
Online meekijken kan gratis en zonder aanmelden via deze link: rotterdamarchitectuurmaand.nl/programma/item/de-stad-als-leeromgeving-van-de-toekomst/

Datum: woensdag 16 juni
Tijd: 15.30 uur - 16.30 uur
Locatie: Rotterdam Architectuur Maand, Kruisplein in Rotterdam
Moderator: Puck van Dijk
to English version