Aanmelden Bring it on!

Tijdens een nieuwe editie van Bring it on! donderdag 8 juni gaan we met adviseurs, aanvragers en medewerkers in gesprek over waar we met het Stimuleringsfonds staan en waar we naartoe willen. Hoe functioneert het fonds? Wat is onze positie? En welke ambities hebben we voor 2025 en verder?

programma
Op het programma staan vijf deelsessies waarin we met elkaar het open gesprek voeren. Elke deelnemer kan aan twee sessies deelnemen. Geef een voorkeur van 3 sessies op, hier houden we zoveel mogelijk rekening mee.

Je hebt keuze uit de volgende deelsessies:

deelsessie 1 – Verlichten aanvraagprocedure
Hoe kan de aanvraagprocedure voor zowel aanvragers, adviseurs als medewerkers worden verlicht, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de beoordeling?

deelsessie 2 – Fair Pay
Hoe zorgen we voor een goede toepassing van Fair Pay bij de beoordeling van subsidieaanvragen waarin de Fair Practice Code een steeds belangrijkere rol speelt?

deelsessie 3 – Diversiteit en inclusie
Subsidieaanvragen worden sinds twee jaar ook beoordeeld op diversiteit en inclusie. Wat zijn de ervaringen van aanvragers en adviseurs met dit criterium?

deelsessie 4 – Duurzaamheid
Op welke manier kan de creatieve industrie bijdragen aan de duurzaamheidsagenda van Nederland? En welke rol ligt hier voor het fonds?

deelsessie 5 – Open Mic
In de Open Mic-sessie bepalen aanvragers en adviseurs zelf de agenda. Stel ons je vraag, geef advies of deel je ideeën over en ervaringen met het fonds.

locatie: Villa Jongerius, Utrecht, ingang aan de Doctor M.A. Tellegenlaan. Klik hier voor de route: villajongerius.nl
tijd: 13.30 – 17.00 uur, inloop vanaf 13.15 uur, afsluitend vanaf 17.00 uur een borrel
voertaal: Nederlands
moderator: Marsha Simon

Aanmelden kan tot 1 juni, maar vol = vol.
to English version
aanvrager, adviseur, fondsmedewerker, overig (namelijk...)

Geef een voorkeur van 3 sessies op, hier houden we zoveel mogelijk rekening mee:

Deelsessie nummer
Deelsessie nummer
Deelsessie nummer