Aanmelden informatiebijeenkomst Bring it online! 2021–2024

Tijdens deze online bijeenkomst in Microsoft Teams brengen we de ontwerpende sector samen, vertelt directeur Syb Groeneveld over onze nieuwe regelingen en plannen in de beleidsplanperiode 2021–2024 die vanaf 1 januari aanstaande start. En we gaan graag in gesprek over wat jou drijft, hoe we je ontwerpideeën kunnen ondersteunen en hoe we met de sector als geheel maatschappelijke impact kunnen bereiken.

Directeur Syb Groeneveld zal aftrappen met een toelichting op de ambities van het fonds. Wat is nieuw en wat verandert er vanaf 2021? Maar ook, wat blijft gewoon hetzelfde of is licht aangepast. Hij zal ook ingaan op de huidige onzekere periode, de invloed van corona op het fonds en het veld en de toekomst.

Een belangrijk onderdeel van de middag zijn de break-out rooms met medewerkers van het Stimuleringsfonds voor regelingen en programma’s waarvoor je je als deelnemer vooraf kunt inschrijven. Deze sessies duren een uur, waarin de verschillende teams hun regeling toelichten en een Q&A-gesprek hebben met de online deelnemers. Wil je vooraf een vraag indienen of een onderwerp agenderen? Geef dan bij je aanmelding aan voor welke sessie je kiest – slechts één keuze is mogelijk – en stel alvast je vraag. Natuurlijk kan je ook gebruikmaken van de chatfunctie tijdens de sessie van jouw keuze of tijdens het plenaire deel.


Datum: donderdag 3 december 2020
Tijd: 16.00-17.30 uur
Voertaal: Nederlands
to English version
Typ hier uw vraag die wij tijdens de bijeenkomst kunnen behandelen.